Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Nože a príslušenstvo»Japonské nože»KAI kuchynský nôž Wasabi Black Chef´s 20 cm

Kategórie

KAI kuchynský nôž Wasabi Black Chef´s 20 cm

Každý nôž KAI je výsledkom viac než 100 krokov ručnej výroby, čo zaručuje jeho kvalitu a jedinečný charakter. Tieto nože sú obľúbené medzi profesionálnymi kuchármi aj domácimi nadšencami varenia po celom svete.

Viac detailov

6720C

EAN: 4901601464481

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa

s DPH 60,00 €

bez DPH 50,00 €

KAI kuchynský nôž Wasabi Black Chef´s 20 cm

Japonský nôž Nakiri KAI Wasabi Black 6716N

Japonský kuchynský nôž typu Nakiri zo série Wasabi Black je ideálnym pomocníkom pre domácich kuchárov. S dĺžkou čepele 16,5 cm je ako stvorený na krájanie zeleniny do tenkých plátkov, kociek alebo prúžkov. Napriek tomu, že svojím tvarom pripomína sekáčik, jeho špecializáciou je precízne spracovanie zeleniny a väčších kusov ako je kapusta či zeler. Široká čepeľ navyše uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín do hrnca alebo panvice.

Hlavné vlastnosti:

  • Čepeľ z kvalitnej nerezovej ocele 1K6 s tvrdosťou 58 HRC

  • Vysoká odolnosť proti korózii a jednoduché ostrenie

  • Minimalistická rukoväť z vodeodolného plastu s bambusovým práškom

  • Ergonomický oválny tvar pre istý úchop

  • Kovový bolster zaručuje hygienické prevedenie

  • Celková dĺžka noža: cca 29,5 cm

  • Vyrobené kompletne v Japonsku

Prečo si vybrať nôž KAI Wasabi Black:

  • Špičková japonská kvalita od renomovaného výrobcu KAI

  • Skvelý pomer ceny a výkonu

  • Vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých kuchárov

Odporúčaná starostlivosť:

  • Krájajte len na drevenej alebo plastovej doske

  • Po každom použití umyte ručne jemným saponátom a osušte

  • Vyhýbajte sa umývačke riadu

  • Skladujte v stojane, bloku alebo na magnetickej lište

  • Na brúsenie používajte brúsne kamene alebo kožu na obťahovanie (nie ocieľk)


Japonský kuchársky nôž KAI Wasabi Black 6720C

Kuchársky nôž KAI Wasabi Black s dĺžkou čepele 20 cm patrí medzi základnú výbavu každej kuchyne. Jeho univerzálny tvar je vhodný na krájanie mäsa, zeleniny, byliniek aj orechov. Dlhá a široká čepeľ s tenkým hrotom umožňuje presné a plynulé rezy aj pri tvrdších surovinách. Vďaka svojmu dizajnu spája tradičnú japonskú funkčnosť s moderným pohodlím.

Hlavné vlastnosti:

  • Čepeľ z nerezovej ocele 1K6 s tvrdosťou 58 HRC

  • Vysoká odolnosť voči korózii, ľahké brúsenie

  • Rukoväť z vodeodolného plastu s bambusovým práškom

  • Ergonomický oválny tvar pre pohodlné uchopenie

  • Hygienicky uzavretá konštrukcia s kovovým bolsterom

  • Vyrobené v Japonsku

Výhody série Wasabi Black:

  • Renomovaný japonský výrobca KAI s viac ako 100-ročnou históriou

  • Ideálny pomer medzi kvalitou a cenou

  • Nôž navrhnutý pre každodenné domáce použitie

Starostlivosť o nôž:

  • Režte iba na drevenej alebo plastovej doske

  • Umývajte ručne a osušte ihneď po použití

  • Nevkladajte do umývačky riadu

  • Skladujte oddelene od kovových predmetov – ideálne v stojane alebo na magnetickej lište

  • Na udržiavanie ostrosti používajte výhradne brúsne kamene alebo obťahovaciu kožu

O značke KAI:

Spoločnosť KAI Corporation bola založená v roku 1908 v meste Seki, historickom centre výroby mečov. Dnes patrí medzi lídrov vo výrobe kuchynských nožov, známych po celom svete. Spojením tradičného japonského remesla a moderných technológií vytvára KAI nože, ktoré spĺňajú náročné požiadavky profesionálnych aj domácich kuchárov.

  • Farba Čierna
  • Dĺžka čepele 20 cm
  • Séria WASABI
  • Značka KAI

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.