Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Korenie»Štartovacie kultúry

Kategórie

Štartovacie kultúry

/ 8 položiek

Štartovacie kultúry

Štartovacie kultúry sa používajú pri fermentácii potravín na podporu rastu prospešných mikroorganizmov a...

Štartovacie kultúry sa používajú pri fermentácii potravín na podporu rastu prospešných mikroorganizmov a vytvorenie žiaducich chuťových a aromatických profilov. Existuje veľa rôznych druhov štartovacích kultúr, ktoré sa používajú v rôznych potravinárskych procesoch.  

Viac

Filter

Zobraziť filter

Štartovacie kultúry

Štartovacie kultúry sa používajú pri fermentácii potravín na podporu rastu prospešných mikroorganizmov a vytvorenie žiaducich chuťových a aromatických profilov. Existuje veľa rôznych druhov štartovacích kultúr, ktoré sa používajú v rôznych potravinárskych procesoch.  

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.