Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Čistenie

Kategórie

Čistenie

/ 96 položiek

Čistenie a dezinfekcia sú kľúčovými faktormi v mäsiarstvach, reštauráciách, hoteloch a kuchyniach, aby sa...

Čistenie a dezinfekcia sú kľúčovými faktormi v mäsiarstvach, reštauráciách, hoteloch a kuchyniach, aby sa zabezpečila bezpečnosť potravín a prevencia šírenia choroboplodných zárodkov. 

Viac

Podkategórie

  • Hygienické pomôcky

    Hygienické pomôcky sú nevyhnutné v gastro zariadeniach na zachovanie vysokých hygienických štandardov. Jednorazové rukavice, čiapky, zástery, utierky tieto pomôcky sú nevyhnutnými pomôckami v gastro zariadeniach. 

  • Čistenie a dezinfekcia

    Čistenie a dezinfekcia sú kritické činnosti v gastro zariadeniach, ktoré pomáhajú udržiavať vysoké hygienické štandardy a minimalizovať riziko prenosu choroboplodných zárodkov. Dezinfekcia je nevyhnutným krokom v zabezpečení čistoty a hygieny v domácnostiach, pracoviskách a verejných priestoroch, s využitím účinných dezinfekčných prostriedkov. 

  • Čistenie zariadení a príslušenstva

    Čistenie zariadení a príslušenstva v gastro zariadeniach je kľúčové pre udržiavanie vysokých hygienických štandardov a prevenciu kontaminácie potravín.


Filter

Zobraziť filter

Čistenie

Čistenie a dezinfekcia sú kľúčovými faktormi v mäsiarstvach, reštauráciách, hoteloch a kuchyniach, aby sa zabezpečila bezpečnosť potravín a prevencia šírenia choroboplodných zárodkov. 

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.