Menu kategóriíKategórie

Kategórie

Kategórie

Prísady

/ 13 položiek

Prísady

Stabilizátory sú prísady, ktoré sa často používajú v potravinárstve na zlepšenie textúry, konzistencie a...

Stabilizátory sú prísady, ktoré sa často používajú v potravinárstve na zlepšenie textúry, konzistencie a stabilizácie potravín. Pri príprave mäsových výrobkov sa niekedy používajú stabilizátory na zlepšenie vlastností mäsa a zabezpečenie požadovanej konzistencie. 

Viac

Filter

Zobraziť filter

Prísady

Stabilizátory sú prísady, ktoré sa často používajú v potravinárstve na zlepšenie textúry, konzistencie a stabilizácie potravín. Pri príprave mäsových výrobkov sa niekedy používajú stabilizátory na zlepšenie vlastností mäsa a zabezpečenie požadovanej konzistencie. 

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.