Kategórie
Vitajte, prihláste sa
Košík
Žiadne produkty
0,00 € Poštovné 0,00 € DPH 0,00 €
Ceny s DPH
Košík Pokladňa
Zoradiť podľa
Kyselina citrónová cca. 99,9 % čistá. Využitie v potravinárstve najmä pre schopnosť regulovať kyslosť a zásaditosť. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek a pliesní, preto sa používa aj ako konzervant.
E252 Dusičnan draselný (Liadok)Vzorec: KNO3 Dusičnan draselný alebo liadok draselný je draselná soľ kyseliny dusičnej. Je to iónová zlúčenina. Pridaný do potravín nesie označenie E-252.
Citrát sodný sa používa ako emulgátor do zmrzlín, syrov a kondenzovaných mliek. Používa sa tiež pre úpravu kyslosti ovocných nápojoch, sladkostí, želé, zaváranin, džemov.
Citrátový konzervačný prostriedok pre udržanie farby a čerstvosti mäsa.Dávkovanie: 7 g / kg hmotyZloženie: stabilizátory: citrát sodný E331, kyselina askorbová E300, sladidlo (sušený glukózový sirup), kyseliny: kyselina citrónová E330, stužený palmový tuk.
Rýchlosoľ - dusičnanová konzervačná soľ na prípravu mäsa a mäsových výrobkov. Obsah dusičnanov: 0,4 - 0,5 %.Dávkovanie: podľa technologickej potrebyDbať na hraničné hodnoty stanovené v konečnom výrobku. Zloženie: kuchynská soľ, dusitan sodný.
Rýchlosoľ - dusitanová soliaca zmes s jódom na prípravu mäsa a mäsových výrobkov. Obsah dusitanov: 0,4 - 0,5 %.Jodid draselný (KIO3): 22 ppm.
Sodná soľ kyseliny glutámovej, látka zvýrazňujúca chuť E621.Používa sa hlavne v instantných polievkach a v omáčkach, koreninách, dochucovadlách, ale aj v mrazených mäsových a zeleninových výrobkoch.
Glutamánový dochucovací prostriedok na doladenie chuti, so zelerom, ligurčekom lekárskym a cibuľou.Dávkovanie: 1g / kg hmoty.Zloženie: zosilňovač chuti, glutaman sodný E621, sladidlo (dextróza), jodidovaná soľ, koreniny (zeler), granulovaný vývar (soľ, korenie, slneč. olej)Alergény: zeler
Stabilizátor, ktorý pôsobí ako látka ktorá upravuje kyslosť, ako emulgátor a stabilizátor. Bráni aj nežiadúcim reakciám prítomných kovov a viazaniu štiav pri výrobe mäsových výrobkov.
Čistý pyrofosfát, rozpustný vo vode ( >95 %). Využíva sa ako kypriaci prostriedok, stabilizátor a emulgátor. Používa sa do zmesí na domáce pečenie, v tavených syroch a pekárenských výrobkoch.
Okyselujúci prostriedok. Používa sa pri výrobe udenín, kde bráni činnosti mikroorganizmom.
Fosforečnanový prostriedok do miešacieho stroja, bez začervenania.Dodáva mäsu čerstvosť a pôsobí ako emulgátor.Dávkovanie: 10 g / kg hmotyZloženie: stabilizátory: fosforečnan sodný, E 450, emulgátory: E 472c kyselina citrónová z mono-diglyceridénu z tukových kyselín, Sladidlá (sušený glukózový sirup), kyseliny: E330 kyseliná...
Konzervačný prostriedok Dávkovanie: 3 -5 g / kg hmoty Zloženie: kyseliny: E262 octan sodný, E330 kyselina citrónová, stabilizátor: E331 citrát sodný, E300 kyselina askorbová, E301 askorbát sodný, E500 uhličitan sodný, sušený glukózový sirup, soľ, stužený palmový tuk.
Prirodzený zemiakový škrob, na zahustenie pokrmov, polievok a omáčok.
Zloženie: zahusťovadlo: guarová guma E412, suroviny: pistácie, sójový proteín, laktóza, zeler, horčica, vajce, obilie obsahujúce glutén,Obsahuje pomleté jadrá semien guárovej rastliny Cyamopsis tetragonolobu L. taubPoužitie: hydrokoloid ako stabilizátor a zahusťovadlo polievok, omáčok, zmrzliny.
Vysokokoncentrovaný prostriedok na začervenanie mäsa na základe askorbátuje vhodný pre surové salámy a rôsolové výrobky Dávkovanie: 1g / kg hmotyZloženie: sladidlá sušený glukózový sirup, maltodextrín), antioxidanty: askorban sodný E301
99 % sorbát vo forme granulátu. Draselná soľ kyseliny sorbovej.
Každá letná objednávka tovaru postupuje do losovania o týchto 7 cien.
čítať viac »
Od mája už pre našich zákazníkov ponúkame možnosť doručenia objednaného tovaru aj v sobotu
Dňa 15.5.2016 organizovala VI.ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my.
Získajte dopravu zadarmo
Prihláste sa na odber newslettera a časopisu Ocieľka s aktuálnymi informáciami o našom eshope. Prihlásením získavate zľavový kupón na dopravu zadarmo k Vašej objednávke!
Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov