Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Korenie»Zmesi korenín»Údené klobásy a párky

Kategórie

Údené klobásy a párky

/ 12 položiek

Údené klobásy a párky

Pri príprave salám, klobás a párkov sa často používajú zmesi korenia, ktoré pridávajú salámam...

Pri príprave salám, klobás a párkov sa často používajú zmesi korenia, ktoré pridávajú salámam charakteristickú chuť a arómu. Existuje mnoho rôznych koreniacich zmesí, ktoré sa používajú pri výrobe.

Viac

Filter

Zobraziť filter

Údené klobásy a párky

Pri príprave salám, klobás a párkov sa často používajú zmesi korenia, ktoré pridávajú salámam charakteristickú chuť a arómu. Existuje mnoho rôznych koreniacich zmesí, ktoré sa používajú pri výrobe.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.