Kategórie

Pri konzervácii mäsa sa často používajú plechovky ako vhodné obaly. Plechovky poskytujú hermetické uzavretie...
Pri konzervácii mäsa sa často používajú plechovky ako vhodné obaly. Plechovky poskytujú hermetické uzavretie a chránia mäso pred vonkajším ovplyvňujúcimi faktormi, ako sú vzduch, svetlo a vlhkosť.
Viac
Uzatvárače konzervUzatvárač konzerv je nástroj, ktorý sa používa na uzavretie a hermetické zapečatenie konzerv. Tento nástroj je nevyhnutný pre výrobu konzervovaných potravín, pretože zabezpečuje tesné uzavretie, čo pomáha predchádzať kontaminácii potravín a predĺžuje ich trvanlivosť.
Konzervy a viečka priemer 99Plechovky na konzerváciu mäsa sú zvyčajne vyrobené z kovových materiálov, najčastejšie hliníka alebo ocele s vnútornou vrstvou ochranného laku. Existujú rôzne veľkosti plechoviek, a to od menších jednorazových plechoviek po väčšie veľkosti určené na väčšie množstvo mäsa.
Konzervy a viečka priemer 73Plechovky na konzerváciu mäsa sú zvyčajne vyrobené z kovových materiálov, najčastejšie hliníka alebo ocele s vnútornou vrstvou ochranného laku. Existujú rôzne veľkosti plechoviek, a to od menších jednorazových plechoviek po väčšie veľkosti určené na väčšie množstvo mäsa.
Filter
Zobraziť filter ▼
Pri konzervácii mäsa sa často používajú plechovky ako vhodné obaly. Plechovky poskytujú hermetické uzavretie a chránia mäso pred vonkajším ovplyvňujúcimi faktormi, ako sú vzduch, svetlo a vlhkosť.
Kategórie
Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 16:00