Menu kategóriíKategórie

Kategórie

Kategórie

Želatíny

/ There is 1 položka

Želatíny

Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri...

Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri zahustení omáčok. Želatina pomáha dosiahnuť pevnosť a štruktúru jedla a tiež zlepšuje chuť a textúru.

Viac

Filter

Zobraziť filter

Želatíny

Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri zahustení omáčok. Želatina pomáha dosiahnuť pevnosť a štruktúru jedla a tiež zlepšuje chuť a textúru.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.