Menu kategóriíKategórie

Kategórie

Kategórie

Želatíny

/ There is 1 položka

Želatíny

Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri...

Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri zahustení omáčok. Želatina pomáha dosiahnuť pevnosť a štruktúru jedla a tiež zlepšuje chuť a textúru.

Viac

Filter

Zobraziť filter

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Z nášho blogu

Veľká letná hra

Každá letná objednávka tovaru postupuje do losovania o týchto 7 cien.

čítať viac »

Doručujeme už aj v sobotu

Od mája už pre našich zákazníkov ponúkame možnosť doručenia objednaného tovaru aj v sobotu

čítať viac »

Mäsiarske potreby na Majálese

Dňa 15.5.2016 organizovala VI.ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my.

čítať viac »

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.