Kategórie
Okrem týchto špeciálnych zmesí korenia, môžete si tiež vytvoriť vlastnú kombináciu korenia podľa svojich...
Okrem týchto špeciálnych zmesí korenia, môžete si tiež vytvoriť vlastnú kombináciu korenia podľa svojich chuťových preferencií. Klasické koreniny, ktoré sa často používajú na dochutenie kebabu, zahŕňajú kmín, kurkuma, koriander, mletú papriku, čierne korenie, cesnak a škoricu. Tieto korenia dodávajú kebabu výraznú chuť a arómu.
ViacFilter
Zobraziť filter ▼
Okrem týchto špeciálnych zmesí korenia, môžete si tiež vytvoriť vlastnú kombináciu korenia podľa svojich chuťových preferencií. Klasické koreniny, ktoré sa často používajú na dochutenie kebabu, zahŕňajú kmín, kurkuma, koriander, mletú papriku, čierne korenie, cesnak a škoricu. Tieto korenia dodávajú kebabu výraznú chuť a arómu.
Kategórie