Vážení zákazníci, posledné objednávky, ktorých tovar je skladom, budeme odosielať 23. 12. 2024 s predpokladaným doručením 27. 12. 2024. Ďalšie objednávky budeme odosielať 30. 12. 2024. Následné odosielanie objednávok začne opäť 7.1.2025. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásne sviatky!

Menu kategóriíKategórie

Kategórie

Kategórie

Korenie

/ 127 položiek

Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a...

Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a celkového chuťového profilu mäsa.

Viac

Podkategórie

  • Arómy a farby

    Esencie sú koncentrované tekutiny alebo pasty, ktoré sa používajú na pridanie alebo zvýraznenie chuti mäsových jedál. Existuje veľa rôznych typov esencií, ktoré sa používajú pri príprave mäsa.

  • Korenie a bylinky

    Bylinky sú skvelým spôsobom, ako pridať arómu a chuť do mäsových jedál. Existuje mnoho druhov bylín, ktoré sa dobre hodia do mäsa a ktoré môžete použiť pri príprave rôznych jedál.

  • Zmesi korenín

    Existuje mnoho rôznych bylinných zmesí, ktoré môžete použiť na dochutenie jedál. Každá zmes má svoju vlastnú kombináciu bylín, ktoré sa dobre dopĺňajú a pridávajú do jedla špecifickú chuť a arómu.

  • Želatíny

    Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri zahustení omáčok. Želatina pomáha dosiahnuť pevnosť a štruktúru jedla a tiež zlepšuje chuť a textúru.

  • Štartovacie kultúry

    Štartovacie kultúry sa používajú pri fermentácii potravín na podporu rastu prospešných mikroorganizmov a vytvorenie žiaducich chuťových a aromatických profilov. Existuje veľa rôznych druhov štartovacích kultúr, ktoré sa používajú v rôznych potravinárskych procesoch.  

  • Cukry

    Glukózový sirup je sladidlo a zahusťovadlo vyrobené z kukučiaru alebo kukuričného škrobu. Je to kvapalná forma glukózy, jednoduchého cukru. Glukózový sirup sa často používa v potravinárstve na zlepšenie textúry, zvýšenie sladkosti a stabilizáciu výrobkov. 

  • Prísady

    Stabilizátory sú prísady, ktoré sa často používajú v potravinárstve na zlepšenie textúry, konzistencie a stabilizácie potravín. Pri príprave mäsových výrobkov sa niekedy používajú stabilizátory na zlepšenie vlastností mäsa a zabezpečenie požadovanej konzistencie. 

  • Zmesi do tradičných výrobkov

    Zmesi tradičných výrobkov bez ktorých sa nezaobíjde žiaden domáci, či profesionálny mäsiar. V našej ponuke máme rôzne druhy zmesi: viedenské párky, bratislavské párky, spišské párky, chorizzo klobása, sedliacka klobása, lovecká, vysočina a čingov saláma


Filter

Zobraziť filter

Korenie

Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a celkového chuťového profilu mäsa.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.