Vážení zákazníci, posledné objednávky, ktorých tovar je skladom, budeme odosielať 23. 12. 2024 s predpokladaným doručením 27. 12. 2024. Ďalšie objednávky budeme odosielať 30. 12. 2024. Následné odosielanie objednávok začne opäť 7.1.2025. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásne sviatky!
Kategórie
Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a...
Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a celkového chuťového profilu mäsa.
ViacEsencie sú koncentrované tekutiny alebo pasty, ktoré sa používajú na pridanie alebo zvýraznenie chuti mäsových jedál. Existuje veľa rôznych typov esencií, ktoré sa používajú pri príprave mäsa.
Bylinky sú skvelým spôsobom, ako pridať arómu a chuť do mäsových jedál. Existuje mnoho druhov bylín, ktoré sa dobre hodia do mäsa a ktoré môžete použiť pri príprave rôznych jedál.
Existuje mnoho rôznych bylinných zmesí, ktoré môžete použiť na dochutenie jedál. Každá zmes má svoju vlastnú kombináciu bylín, ktoré sa dobre dopĺňajú a pridávajú do jedla špecifickú chuť a arómu.
Želatina sa často používa pri príprave mäsových jedál, najmä pri výrobe aspicu, mäsových terrín alebo pri zahustení omáčok. Želatina pomáha dosiahnuť pevnosť a štruktúru jedla a tiež zlepšuje chuť a textúru.
Štartovacie kultúry sa používajú pri fermentácii potravín na podporu rastu prospešných mikroorganizmov a vytvorenie žiaducich chuťových a aromatických profilov. Existuje veľa rôznych druhov štartovacích kultúr, ktoré sa používajú v rôznych potravinárskych procesoch.
Glukózový sirup je sladidlo a zahusťovadlo vyrobené z kukučiaru alebo kukuričného škrobu. Je to kvapalná forma glukózy, jednoduchého cukru. Glukózový sirup sa často používa v potravinárstve na zlepšenie textúry, zvýšenie sladkosti a stabilizáciu výrobkov.
Stabilizátory sú prísady, ktoré sa často používajú v potravinárstve na zlepšenie textúry, konzistencie a stabilizácie potravín. Pri príprave mäsových výrobkov sa niekedy používajú stabilizátory na zlepšenie vlastností mäsa a zabezpečenie požadovanej konzistencie.
Zmesi tradičných výrobkov bez ktorých sa nezaobíjde žiaden domáci, či profesionálny mäsiar. V našej ponuke máme rôzne druhy zmesi: viedenské párky, bratislavské párky, spišské párky, chorizzo klobása, sedliacka klobása, lovecká, vysočina a čingov saláma
Filter
Zobraziť filter ▼
Mäsiari a výrobcovia mäsových výrobkov často používajú špeciálne zmesi korenín na zlepšenie chuti, arómy a celkového chuťového profilu mäsa.
Kategórie