Kategórie
Vitajte, prihláste sa
Košík
Žiadne produkty
0,00 € Poštovné 0,00 € DPH 0,00 €
Ceny s DPH
Košík Pokladňa
Zoradiť podľa
Cesnak patrí do rodiny ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických klimatických podmienkach.
Korenie je čerstvé a sušené, celé alebo mleté. Aróma: V závislosti na odrode, veľmi pikantné. Použitie: priame a výdatné jedlá, ryby, chilli omáčky, kari, nakladaná zelenina, guláš, sekaná, fazuľa.
Kompletne namiešané korenie na pečenie a grilovanie klobás s typickou chuťou pečenej klobásky.
Tmavo červená, jemná zmes korenia s jemnou chuťou papriky a tmavého korenia.
Použitie škorice je univerzálne. Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva, koláčov, čokoládových nápojov, ovocných štiav, vareného vína, čaju, medu. V orientálnej kuchyni sa pridáva do mäsitých a rybích jedál.
Vôňa: základná chuť je jemne ostrá a horkastá s náznakom gáfru. Použitie: Pizza, cestoviny, syry, zelenina, šaláty, grilované mäso, ryby, polievky, zmesi korenín.
Zmes korenín a na zrenie s cukrami.
Farebná zmes korenia s jemnou chuťou papriky a cibuľky.
Aróma: korenistá a mierne sladká chuť. Sušené listy, mleté semeno aj sušená buľva sú súčasťou mnohých zmesí, ako korenie sa listy zeleru používajú ako korenie na pečenie mäsa, grilovanie, do polievok, omáčok, ako zelerová soľ.
Aróma: veľmi aromatická chuť s miernou ostrosťou. Použitie: pre takmer všetky pokrmy, mäsa a rybie pokrmy, polievky, omáčky, šaláty, údeniny, uhorky, zelenina, dusená mäsá, vajcia, huby, vývary, syry. Veľkosť 1,5-3,0 mm
Biele korenie má je menej aromatické ako čierne korenie, môže voňať trochu zatuchnuto, chuť je ostrá, pikantná a so sladkastým nádychom.
Výrazná koreninová zmes, prevažne z hrubých korenín a byliniek.
Ako korenie, sušené semená, používaju sa celé alebo mleté. Vôňa: príjemná aromatická, sladkastá, mierne pálenie a trochu pripomínajúca aníz. Použitie: pekárenské výrobky, mäso, ryby, zeleninové pokrmy, nakladaná zelenina, polievky, omáčky, kompóty, čaje, likéry.
Aróma: korenené, ovocná a aromatická vôňa. Použitie: pekárenské výrobky (zákusky), tekvica, horčica, nakladaná zelenina, ovocie, zákusky, pudingy, konzervy, čokoláda, omáčky, mäsové výrobky, džemy, likéry, miešané koreniny (karí), pivo (v Anglicku), rybie pokrmy.
Thermolux profesionálna prešívaná vesta bez goliera zo syntetického flaušu v bielej farbe. Ideálna hlavne pre prácu v chladnomprostredí potravinárskeho podniku. Rôzne veľkosti.
Biele korenie je menej aromatické ako čierne korenie, môže voňať trochu zatuchnuto, chuť je ostrá, pikantná a so sladkastým nádychom.
Aróma: prenikavá chuť a aróma, mierna ostrosť Použitie: Polievky a dusená mäsá, mäsové a rybie pokrmy, bujóny, omáčky, šaláty, koreniny (pikantné polievka)
Červená koreninová zmes s bylinkami a paprikou
Vysoko účinný a vysoko koncentrovaný prostriedok na začervenanie na báze askorbátu, najmä pre surovú klobásu, surovú údeninu, varené údeniny
Zmes hrubých byliniek a korenia bez rasce.
Príprava pre surové klobásy a ich zrenie, a to najmä na vzduchu sušené, s charakteristickou chuťou čierneho korenia.
Jemné tmavozelené korenie s typickou chuťou čierneho korenia, borievky a tmavého korenia.
Farebná zmes korenia z granulovaného korenia s chuťou čierneho korenia, cibuľky a byliniek- bez rasce.
Korenie s čiernym korením, paprikou a cesnakom.
Petržlen je obľúbená koreňová zelenina pochádza z južnej Európy. Ako listové korenie existujú dve hlavné odrody - kučeravý petržlen a petržlen s plochými listami. Petržlen s plochými listami je aromatickejšia, a preto sa hodí do teplých jedál. Používa sa ako čerstvé aj ako sušené.
Zelená zmes korenín z byliniek a červenej papriky s podtónom chuti petržlenu a bazalky.
99 % sorbát vo forme granulátu. Draselná soľ kyseliny sorbovej.
Zmes korenín z hrubého korenia, zeleniny a borievky a byliniek na nakladanie diviny (pacovanie )
Vákuové vrecká sú ideálne na skladovanie a uchovávanie potravín. Trvanlivosť potravín sa vákuovaním zvyšuje trojnásobne. Zvyšky sa týmto spôsobom dajú skladovať, ale zároveň plniť aj väčšie porcie mäsa.
Bez chuti a zápachu tekutého parafínu.
Zmes je kombináciou čierneho, zeleného, bielehoa červeného korenia. Čierne korenie má pikantne ostrú chuť, zelené je výrazne korenisté, biele je oveľa jemnejšie. Harmonickú kombináciu výborne dopĺňajú jemne aromatické zrnká červeného korenia.
Sušené paradajky vo forme prášku, mleté.
Aróma: sladká a príjemná aromatická vôňa. Veľmi intenzívna, pikantná a svieža chuť. Použitie: Chlieb, pekárenské výrobky (najmä vianočky, cukrovinky), koláče, likéry, aperitívy, mäsové výrobky, ovocné kompóty, čaje, ovocné polievky, mliečne pokrmy.
Korenie na grilované klobásy s citrónom, durínskym majoránom, čiernym korením, muškatovým kvetom a zázvorom.
Vôňa je lahodná, niektoré odrody charakterizuje vôňa ovocia, poprípade jemne dymová vôňa, kým iné sú skôr dráždivé až štipľavé. Chuť býva tiež pomerne premenlivá, od sladkastej dymovej po mierne pálivú s horkastým podtónom.Štruktúra týchto vločiek zo zelenej papriky pekne vynikne v dressingoch a pomazánkach.
Zobraziť
položky: 3672180
Sledujte nás
Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.