Kategórie
Vitajte, prihláste sa
Košík
Žiadne produkty
0,00 € Poštovné 0,00 € DPH 0,00 €
Ceny s DPH
Košík Pokladňa
Zoradiť podľa
Čierne korenie má sviežu drevitú vôňu, štipľavú a pálivú chuť. Hodí sa do mnohých pokrmov- omáčky, mäsá, vývary či už celé, nasekané alebo mleté.
Príchuť: horčičné semienko je bez zápachu, pri žuvaní však uvoľňuje ostrú chuť. Použitie: celé semená ako korenie do nakladaných uhoriek, nakladaná zelenina, rybie marinády, klobásy, tlačenka, mäso a omáčky. Ako mletá korenina sa dobre hodí k hydine, hovädziemu mäsu do polievok a omáčok, taktiež sa používa pre výrobu stolovej horčice.
Tmavočervené jemné korenie na grilovanie s paprikou a bylinkami.
Ako korenie, čerstvé listy, korene a semená, sušené používajú celé alebo mleté. Aróma: Zrelé plody sú príjemne aromatické, majú nasladkú, jemne pikantnú chuť, pripomínajúcu pomarančovú kôru a škoricu. Použitie: chlieb, pečivo, perník, cukrovinky, omáčky, mäso a pokrmy z diviny, likéry, miešané korenie (kari).
Kyselina citrónová cca. 99,9 % čistá. Využitie v potravinárstve najmä pre schopnosť regulovať kyslosť a zásaditosť. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek a pliesní, preto sa používa aj ako konzervant.
Tekutá esencia cibuľky.
Glutamát - univerzálne jemné korenie pridáva chuť mäsu a mäsovým výrobkom, polievkám a omáčkam.
Ako korenie, čerstvé alebo sušené listy. Aróma: horká, korenistá, aromatická chuť. Použitie: hlavne do kyslých jedál, mäso (sviečková), pokrmy z diviny, rybie marinády, omáčky, polievky, tlačenka, červená kapusta, uhorky, ocot, ovocie, zmesi korenín.
Vôňa: intenzívna aróma, trochu pikantná, živicovej chuti. Použitie: Mäso a mäsové výrobky (varené klobásy), ryby, morské plody, huby, strukoviny, šaláty, pečené zemiaky, polievky (zemiakové), omáčky, zelenina, divina, hydina, cestoviny, likéry, pečeňové knedličky. Pomáha tráveniu.
Čistý pyrofosfát, rozpustný vo vode ( >95 %). Využíva sa ako kypriaci prostriedok, stabilizátor a emulgátor. Používa sa do zmesí na domáce pečenie, v tavených syroch a pekárenských výrobkoch.
Kurkuma alebo ak indický šafran obsahuje žlté farbivo, ktoré je rozpustné v tukoch a úplne neškodné.
Aróma: korenený s aromatickou vôňou živice, jemne horký, s pikantnou príchuťou. Použitie: najmä mäso, divina a rybie pokrmy, hydina, baranie mäso, mäsové výrobky, polievky, omáčky, šaláty, zelenina, marinády.
Stabilizátor, ktorý pôsobí ako látka ktorá upravuje kyslosť, ako emulgátor a stabilizátor. Bráni aj nežiadúcim reakciám prítomných kovov a viazaniu štiav pri výrobe mäsových výrobkov.
Korenie je čerstvé a sušené, celé alebo mleté. Aróma: V závislosti na odrode, veľmi pikantné. Použitie: priame a výdatné jedlá, ryby, chilli omáčky, kari, nakladaná zelenina, guláš, sekaná, fazuľa...
Konzervačný prostriedok Bombel zvyšuje schopnosť svalových bielkovín napučiavať a zvyšuje hodnotu pH. Mäso tak viac napučí a zvýši sa jeho schopnosť viazať vodu. Okrem toho Bombel stabilizuje hotový výrobok.
Laboratórny plášť, na jedno použitie z netkanej textílie, bielo / modrý. Hrúbka 20 my.Balenie: 10 ks.
Jasnočervené korenie so strúhanými bylinkami
Svetlo zelená, jemná zmes s nastrúhanými bylinkami a so silnou chuťou čierneho korenia, cesnaku a byliniek.
Cesnak patrí do čeľade ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických klimatických podmienkach.
Hrubé, sušené, farebné bylinné polievkové granule zložené z mrkvy, petržlenu, zeleru, petržlenového korenia a póru. Dávkovanie : podľa chuti.
Kompletné korenie na dochutenie kebabu.
Polyuretánová zástera šírky 100 cm. Ľahká, flexibilná, hygienická.Hrúbka materialu: 350 μm.Rôzne dĺžky: 105 - 135 cm.
Aróma: veľmi aromatická chuť s miernou ostrosťou. Použitie: pre takmer všetky pokrmy, mäsa a rybie pokrmy, polievky, omáčky, šaláty, údeniny, uhorky, zelenina, dusená mäsá, vajcia, huby, vývary, syry.
Silná červená, jemne mletá zmes korenia na steaky a pečené mäso s cibuľou a granulovanou paprikou.
Čierne korenie má sviežu drevitú vôňu, štipľavú a páliacu chuť. Kedže je to mnohostranné korenie, hodí sa do mnohých pokrmov- omáčky, mäsá, vývary či už celé, nasekané alebo mleté.
Profesionálna pevná zástera z tkanej technickej bavlny.Zástera potiahnutá z oboch strán syntetickým kaučukom. Výborne umývateľná a odolná.Zapínanie plastový háčik s gumičkou. Hrúbka materialu: 650 μm.Farba: biela.Rôzne dĺžky: 110 - 140 cm.
farbiaci pomocný prostriedok, základ: kyselina askorbováslúži na na začervenanieslúži pre produkty ktoré sa vyrábajú s dusitanovou soliacou zmesouDávkovanie: 1g / kg hmotyZloženie: sladidlo(dextróza), antioxidanty: kyselina askorbová E300, askorbát sodný E301
Velkosť 0,5 mm Aróma: veľmi aromatická chuť s miernou ostrosťou. Použitie: pre takmer všetky pokrmy, mäsa a rybie pokrmy, polievky, omáčky, šaláty, údeniny, uhorky, zelenina, dusená mäsá, vajcia, huby, vývary, syry.
Krajina pôvodu: NemeckoObjem: balenie 1 kg/Zloženie: stabilizátory: difosforečnan sodný E450, antioxidanty: kyselina askorbová E300, askorban sodný E301;Skladovanie: skladujte na suchých a tmavých miestachVýrobca: Gustav Ehlert GmbH & Co. KG | Schinkenstraße 9, 33415 Verl, Nemecko
Esencia vyprážanéj cibuľky na výrobu potravín.
Vôňa: intenzívna aróma, pikantná, jemne horkastá a veľmi aromatická vôňa. Použitie: V kuchyni sa používa hlavne na dochutenie polievok, omáčok, strukovinových pokrmov, mäsa, salám a údenín.
Aróma: korenistá a mierne sladká chuť. Sušené listy, mleté semeno aj sušená buľva sú súčasťou mnohých zmesí, ako korenie sa listy zeleru používajú ako korenie na pečenie mäsa, grilovanie, do polievok, omáčok, ako zelerová soľ.
Zobraziť
položky: 3672180
Sledujte nás
Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.