Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Ostrenie a brúsenie»Ocieľky»HQT kruhová ocieľka 30 cm v červenej rukoväti

Kategórie

HQT kruhová ocieľka 30 cm v červenej rukoväti

Oceľ HQT vyrobená v Nemecku predstavuje vrchol nemeckej precíznosti a kvality. Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitnej legovanej nástrojovej ocele, ktorá zaručuje mimoriadnu odolnosť a dlhú životnosť. Ideálna pre profesionálov z mäsiarskeho a potravinárskeho priemyslu. Rukoväť z kvalitného plastu zabezpečuje ergonomické a bezpečné používanie, zatiaľ čo integrovaný krúžok umožňuje praktické zavesenie a skladovanie. HQT oceľ - vaša profesionálna voľba pre dokonalú ostrosť. 

Viac detailov

5825-300

s DPH 16,55 €

bez DPH 13,79 €

HQT kruhová ocieľka 30 cm v červenej rukoväti

Technické špecifikácie:

Materiál:

Pre všetky ocele sa používa legovaná nástrojová oceľ (materiálové číslo 2210) s 1,15 % obsahom uhlíka, 0,6 % chrómu a 0,03 % vanádia. Tým sa dosahuje vysoká odolnosť povrchu ocele proti opotrebeniu, ktorá bola potrebná, aby zodpovedala zvyšujúcej sa kvalite materiálu čepelí nožov.

Tvrdosť:

Povrch brúsnych ocelí musí byť tvrdší než čepele nožov, inak by nebolo možné udržiavať nože optimálne ostré a oceľ by sa rýchlo opotrebovala a stratila by hodnotu. Nože majú priemernú tvrdosť medzi 52 a 56 HRC. Minimálna tvrdosť ocelí by mala byť 60 HRC. Naše ocele HQT sú všeobecne vyrobené z legovanej nástrojovej ocele s tvrdosťou 65 HRC.

Povrch:

Stredný povrch je určený pre domáce a kuchynské ocele, pre mäsiarov najčastejšie používaný povrch. Táto oceľ rýchlo vytvára na čepeli noža nové brúsne drážky, čo umožňuje hladký rez.

Povrchová úprava chrómovaním:

Povrchová úprava chrómovaním chráni oceľ značne pred koróziou.

Magnetizmus:

Brúsne ocele sú magnetické. Počas brúsneho procesu zachytávajú malé kovové triesky, čím sa zabraňuje ich neskoršiemu kontaktu s rezaným materiálom.

Rukoväť:

Rukoväť brúsnej ocele výrazne prispieva k optimálnemu použitiu. Každá rukoväť je ergonomicky navrhnutá a vyrobená z kvalitných materiálov.

Ochrana rúk:

Táto časť rukoväte by mala predovšetkým chrániť ruku pred brúseným nožom. Ochrana rúk musí byť tak integrovaná do rukoväte, aby oceľ mohla byť ľahko použiteľná zo všetkých strán. To najmä poskytuje plastová rukoväť.

Krúžok:

Existuje dobrý dôvod, prečo by mala byť brúsna oceľ po použití zavesená za svoj krúžok oddelene. Ak by brúsna oceľ zostala v kontakte s nožmi, tie by po istom čase tiež zostali magnetické. Potom by sa brúsne triesky tiež prilepili na čepele nožov.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.