Kategórie
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na...
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva. Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.
ViacGastro nádoby, sú nádoby používané v profesionálnom gastronomickom priemysle. Tieto nádoby majú normované rozmery a tvar, čo umožňuje ich jednoduchú kombináciu a použitie v rôznych gastro zariadeniach, ako sú reštaurácie, hotely, kaviarne, kuchyne, bufety a podobne. Gastro nádoby sú často vyrobené z nerezovej ocele, ktorá je odolná voči korózií.
Filter
Zobraziť filter ▼
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva. Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.
Kategórie