Kategórie
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na...
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva. Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.
ViacFilter
Zobraziť filter ▼
Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva. Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.
Kategórie