Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Gastro kuchyne

Kategórie

Gastro kuchyne

/ 122 položiek

Gastro zariadenie sa používa na označenie širokej škály zariadení a vybavenia, ktoré sa používajú v...

Gastro zariadenie sa používa na označenie širokej škály zariadení a vybavenia, ktoré sa používajú v gastronómii a stravovacích prevádzkach. Tieto zariadenia a vybavenie sú navrhnuté tak, aby uspokojili potreby profesionálnych kuchárov, kuchárov a personálu v stravovacích prevádzkach. 

Viac

Podkategórie

  • Police a stoly

    Nerezové stoly sú vyrobené z odolného materiálu - nerezovej ocele. Tento materiál je veľmi odolný voči korózii, oxidácii a nesúrne, čo z neho robí ideálnu voľbu pre pracovné plochy v potravinárskych prevádzkach. Nerezová oceľ je hladká, netoxická a ľahko sa čistí, čo je dôležité pre udržiavanie vysokých hygienických štandardov v mäsiarni. Je odolná voči rôznym chemikáliám, dezinfekčným prostriedkom a teplote, čo umožňuje dôkladné čistenie a dezinfekciu.

  • Skrine, skrinky

    Skrine a skrinky do mäsiarne sú dôležité zariadenia na skladovanie a organizáciu rôznych potrebných nástrojov, príslušenstva a surovín v mäsiarstve. Tieto skrine sú navrhnuté špeciálne na uskladnenie a organizáciu nožov, nôžok, mäsových hákov, mäsových ihlíc a ďalších nástrojov potrebných pri spracovaní mäsa.

  • Umývadlá, príborníky

    Nerezové umývadlá sú široko používané v mäsiarstve a potravinárskom priemysle všeobecne, pretože ponúkajú niekoľko výhod vzhľadom na svoje materiálové vlastnosti. Nerezové umývadlá sú vyrobené z pevného materiálu, ktorý je odolný voči nárazom, poškrabaniu a deformácii.

  • Servírovacie stoly

    Servírovacie stoly sú špeciálne navrhnuté stoly, ktoré slúžia na usporiadanie a prezentáciu potravín, nápojov a príslušenstva pri servírovaní jedál. Sú neoddeliteľnou súčasťou reštaurácií, hotelov, kaviarní a iných podnikov pohostinstva. 

  • Gastronádoby, grily

    Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva.  Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.


Filter

Zobraziť filter

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.