Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Gastro kuchyne

Kategórie

Gastro kuchyne

/ 122 položiek

Gastro zariadenie sa používa na označenie širokej škály zariadení a vybavenia, ktoré sa používajú v...

Gastro zariadenie sa používa na označenie širokej škály zariadení a vybavenia, ktoré sa používajú v gastronómii a stravovacích prevádzkach. Tieto zariadenia a vybavenie sú navrhnuté tak, aby uspokojili potreby profesionálnych kuchárov, kuchárov a personálu v stravovacích prevádzkach. 

Viac

Podkategórie

  • Police a stoly

    Nerezové stoly sú vyrobené z odolného materiálu - nerezovej ocele. Tento materiál je veľmi odolný voči korózii, oxidácii a nesúrne, čo z neho robí ideálnu voľbu pre pracovné plochy v potravinárskych prevádzkach. Nerezová oceľ je hladká, netoxická a ľahko sa čistí, čo je dôležité pre udržiavanie vysokých hygienických štandardov v mäsiarni. Je odolná voči rôznym chemikáliám, dezinfekčným prostriedkom a teplote, čo umožňuje dôkladné čistenie a dezinfekciu.

  • Skrine, skrinky

    Skrine a skrinky do mäsiarne sú dôležité zariadenia na skladovanie a organizáciu rôznych potrebných nástrojov, príslušenstva a surovín v mäsiarstve. Tieto skrine sú navrhnuté špeciálne na uskladnenie a organizáciu nožov, nôžok, mäsových hákov, mäsových ihlíc a ďalších nástrojov potrebných pri spracovaní mäsa.

  • Umývadlá, príborníky

    Nerezové umývadlá sú široko používané v mäsiarstve a potravinárskom priemysle všeobecne, pretože ponúkajú niekoľko výhod vzhľadom na svoje materiálové vlastnosti. Nerezové umývadlá sú vyrobené z pevného materiálu, ktorý je odolný voči nárazom, poškrabaniu a deformácii.

  • Servírovacie stoly

    Servírovacie stoly sú špeciálne navrhnuté stoly, ktoré slúžia na usporiadanie a prezentáciu potravín, nápojov a príslušenstva pri servírovaní jedál. Sú neoddeliteľnou súčasťou reštaurácií, hotelov, kaviarní a iných podnikov pohostinstva. 

  • Gastronádoby, grily

    Ohrievače jedla, alebo bufety, sú zariadenia používané na udržiavanie jedál teplých a pripravených na servírovanie. Sú využívané v reštauráciách, kaviarňach, bufetoch, hoteloch a rôznych podnikoch pohostinstva.  Tieto ohrievače využívajú paru na udržiavanie jedál teplých. Majú vnútorné nádoby, do ktorých sa umiestňujú potraviny.


Filter

Zobraziť filter

Gastro kuchyne

Gastro zariadenie sa používa na označenie širokej škály zariadení a vybavenia, ktoré sa používajú v gastronómii a stravovacích prevádzkach. Tieto zariadenia a vybavenie sú navrhnuté tak, aby uspokojili potreby profesionálnych kuchárov, kuchárov a personálu v stravovacích prevádzkach. 

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.